top of page
image (1).png

Aicinām uz IT jomas tīklošanās pasākumu



Trešdien, 3.aprīlī pulksten 18.00 aicina uz informācijas tehnoloģiju (IT) jomas tīklošanās pasākumu “IT Waffle Meetup – Cēsis” Raiņa kvartālā, Cēsīs. Pasākumu aicināti apmeklēt gan tehnoloģiju entuziasti, uzņēmēji, IT profesionāļi, gan ikviens, kam ir interese par IT nozari. Apmeklētājiem būs iespēja gan uzzināt par karjeras iespējām, pieprasītākajām prasmēm IT nozarē, tehnoloģiju tendencēm un digitalizācijas iespējām, gan arī apmainīties ar kontaktiem un iedvesmoties.


Jaunas zināšanas, iedvesma un idejas, nodibināti kontakti, patīkami pavadīts vakars un garšīgas vafeles – pasākums “IT Waffle Meetup” pulcē apmeklētājus, kuri vēlas uzzināt risinājumus savā uzņēmumā. Pasākumā piedalīsies vairāki runātāji, tostarp, Ieva Pilskalliete no “Vidzeme TechGirls”, kas dalīsies pieredzē par IT karjeras izaicinājumiem un attīstību.


PROGRAMMA:

17.40 - Ierašanās un vafeles

18.00 - Kas jauns Cēsīs un Latvijā IT nozarē?

18.15 - Agate Ambulte – "Mākslīgā intelekta iespējas procesu digitalizācijai"

18.40 - Ieva Pilskalliete (Vidzeme TechGirls) – "IT karjeras izaicinājumi"

19.05 - Tīklošanās un vafeles

19.25 - Īpašais viesis

20.25 - Tīklošanās un vafeles


Pasākums ir bez maksas, taču nepieciešams reģistrēties pasākumam:


Pasākumu organizē “IT Waffle Meetup” sadarbībā ar “Digitālo inovāciju parku”, “Raiņa kvartālu” un “Vidzeme TechGirls”. Vairāk informācijas par “IT Waffle Meetup” aktualitātēm ir

pieejama pasākuma Facebook lapa: www.facebook.com/ITWaffleMeetup/.


Par IT Waffle Meetup pasākumiem:

IT Waffle Meetup ir kopienas iniciatīva, kuras mērķis ir veicināt sadarbību un zināšanu apmaiņu starp tehnoloģiju entuziastiem, profesionāļiem un uzņēmējiem. Regulāri organizējot tikšanās un pasākumus, IT Waffle Meetup nodrošina platformu, kurā cilvēki var apmainīties kontaktiem, mācīties un iedvesmoties.


Pasākums notiek projekta “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” (Nr. 2.2.1.1.i.0/23/I/CFLA/001) un projekta “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” (Nr. 101083983) ietvaros.


Pasākumu finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība – NextGenerationEU. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.

bottom of page